| Autor |
Zpráva |
miri
Newbie

Registrace: 7.1. 2008
|
Zaslal:
út leden 22, 2008 6:16 pm |
|
letošní sezona pro mne začala opravdu mile.Při lovu ostroretek na Ohři jsem na feder chytil potočáka 50cm . Docela mně překvapil myslel jsem nejdřiv že je to parma .Takovou krasavici jsem nechytil ani vpstruhové sezoně byla to jikrnačka .Když jsem ji pouštěl tak jsem si přál abych chytil hodně jejich potomků
miri |
|
|
 |
 |
Rancid
Newbie

Registrace: 5.1. 2008
|
Zaslal:
út únor 12, 2008 9:07 pm |
|
to já mam nej pstruha 38(a duhaka k tomu ale loni mě fakt potěšil ten sumík 96 byl totiž dost neočekavanej poprve jdu na sumce a on fakt zabere ovšem místní rybáři reagovali opravdu podivně když sem sumce pouštěl tak mi bylo řečeno že sem blázen ale nakonec se teda schodli že je to správný že by se to tak mělo dělat:)) aspoň že to přiznaj  |
|
|
 |
 |
cujo
Newbie

Registrace: 12.12. 2007
|
Zaslal:
st únor 13, 2008 8:05 pm |
|
V na přelomu května a června jsem obcházel revír s proutkem na plavanou a krabičkou masnáků a chytal jsem si okounky a najednou kousek od jednoho mostku zabral lipan, tak hezkou 47cm lipana jsem jeste neviděl, hezkej zážitek  |
|
|
|
 |
GanjaFarmer
Newbie

Registrace: 4.1. 2008
|
Zaslal:
út březen 04, 2008 8:17 pm |
|
me se nejvic libilo, kdyz jsem vzal moji partu pratel jen tak k vode-vsechni jsou z mesta, tak to pro ne byl super zazitek! tak nejak jsem jim osvetloval zasady privlace a zasek jsem plotici woblerkem za hrbet - no nemel jsem na vyber, musel jsem ji hodit na stiku bylo krasne, popijeli jsme, nikde nikdo, jen my a sup! Vzala to zubata 90 cisel! no, byl jsem za nejvetsiho borce! Fakt super pocit  |
_________________ Některé drogy nejsou zakázané, protože jsou nebezpečné, ale jsou nebezpečné, protože jsou zakázané.. xD |
|
|
 |
GanjaFarmer
Newbie

Registrace: 4.1. 2008
|
Zaslal:
út březen 04, 2008 8:19 pm |
|
PS: ee, nepustil jsem ji na grilu byla vic nez jen sqela! |
_________________ Některé drogy nejsou zakázané, protože jsou nebezpečné, ale jsou nebezpečné, protože jsou zakázané.. xD |
|
|
 |
spajda77
Newbie

Registrace: 1.1. 2008
|
Zaslal:
so květen 17, 2008 12:05 pm |
|
no můj nej úlovek je kapr (lysec) 50 náherný docela vysoký
ale chtěl bych začít muškařit a sumcařit jenže nemám dostatek času dyt sem letos ještě nebyl na rybách  |
|
|
|
 |
nitram
Newbie

|
Zaslal:
so květen 31, 2008 6:58 pm |
|
SPAJDO 77 velá chyba je třeba si čas udělat bo by nám z těch poviností brzo šiblo |
_________________ nitram |
|
|
 |
nitram
Newbie

|
Zaslal:
so květen 31, 2008 7:01 pm |
|
to já nedávno přemluvil souseda na úhoře ani tuk pak jsme chytili nádhernýho racka |
_________________ nitram |
|
|
 |
spajda77
Newbie

|
Zaslal:
so květen 31, 2008 7:23 pm |
|
letos už jsem jednou byl a to s muškařákem chytil jsem svou první rybu sio ce malého tloušťe ale první je přeci první a ten krásnej záběr na tu suchou mouchu |
|
|
|
 |
p.dm
Newbie

Registrace: 6.1. 2009
|
Zaslal:
út leden 06, 2009 9:26 am |
|
Zdravím, můj letošní néj úlovek je štika 85cm, ale chtěl jsem se zeptat jestli někdo kolem Ostravy ví o výskytu nebo chytil mnika??? |
|
|
|
 |
Pipla
Newbie

Registrace: 25.3. 2009
|
Zaslal:
st březen 25, 2009 10:38 pm |
|
Dneska jsem se přihlásil arád přidám svůj "zásek". Sumec 117cm. Plavačka a na háčku kroupa. 45min makačky, ale dostal jsem ho. Fotečka domů a zpátky do vody. |
|
|
|
 |
SumKing
Newbie

Registrace: 4.3. 2010
|
Zaslal:
čt březen 04, 2010 5:25 pm |
|
U sumce prave ze ne.Sumec by se nemel vracet spatky jelikoz je to skodliva ryba ktera sezere kila ryb za den |
|
|
|
 |
cujo
Newbie

|
Zaslal:
pá březen 05, 2010 7:45 pm |
|
V tom případě by musela bejt škodlivá aj štika, okoun apod...... Pěkná ptákovina  |
|
|
|
 |
SumKing
Newbie

Registrace: 4.3. 2010
|
Zaslal:
po březen 08, 2010 6:05 pm |
|
ty ssi ptakovina rekni mi kolik toho sezere sumec stika okoun atd jak jsi sam uvedl a zjistis ze sumec toho sezere nejvic a likviduje daleko vetsi ryby dokazal by okoun sezrat treba 4kg kapra?to asi ne........... |
|
|
|
 |
cujo
Newbie

|
Zaslal:
čt březen 11, 2010 9:24 pm |
|
Tož, pokud vím, tak sumci nežerou akorat kapry a ostatní ryby, ale spoustu jinejch živočichů co se pohybujou ve vodě. A sumcu není tolik aby likvidovali rybí osádku v takový míře, že by byli škodná. Tou sou rybáři jako ty, co je na háčku to je v mražáku. Chytám na menší řece, kde je několik troufám si tvrdit, že kapitálních sumců, menších ani nepočítám a s ulovením ryb od oukleje přes kapra k pěknýmu úhořovi nemám problém. A jestli ty si přesvědčený, že sumci zlikvidujou všechno co plave, tak toho asi moc nechytneš a neúspěch se snažíš svést na vše kolem, místo toho abys začal u sebe. To je ale samozřejmě můj názor..... |
|
|
|
 |
|
|