rádi bychom vás informovali o možnosti objednávky předplatného a produktů časopisu Rybářství.
Kromě elektronické formy předplatného, kterou lze využít na stránkách redakce časopisu Rybářství v sekci Objednávka, je možné si časopis Rybářství předplatit také následujícími způsoby:
Nově lze také elektronicky objednávat produkty časopisu Rybářství, a to na stránkách redakce časopisu Rybářství v sekci Produkty.
Hospodáři některých MO se rizčilují, že někteří členové přecházejí k jiným MO za lepšími cenami neodpracovaných brigád. I já, jsem přešel. Kdysi jsem si brigády vždy odpracoval u své mateřské MO a dokonce jsem se na ně i těšil, jak se sejdu se známýma a kamarádama. Jenže pak jsem se dozvěděl jak opět známí vedení dostanou zápis za nic a my mladí jsme začali s odpuštěním dostávat za úkoly kraviny ve stylu stání 5 hodin v rybníce a plavili bahno do odtoku. Přitom cena tohoto úkolu a tudíž cena brigády byla stanovena na 1500 kč. Kam jsem přešel je to jen 250kč. Bahno nás plavilo 5 lidí podobu 2 krát 5 hodin. V tu dobu, kdyby chtěla mateřská organizace i třeba 300 kč tak by to bohatě 5 krát 300 je 1500kč pokrylo bagr nebo UDS a dílo by vypadalo mnohem lépe a precizněji. Samozřejmě souhlasím s tím, že brigágy jsou jednoznačně zapotřebí, ale musejí být smysluplné.
Hastrman Newbie
Registrace: 2.1. 2008
Zaslal:
so leden 19, 2008 5:23 pm
nevím teda v jaké době to bylo (podle ceny odhaduju, že to zase tak dávno nebylo), ale dneska by cena za bagr rozhodně nešla pod deset tisíc, spíš podle rozsahu víc
jinak si myslím, že práce by se skutečně měla volit smysluplně a mělo by být naplánováno co se má udělat, a neřešit to na místě, na druhou stranu je fakt, že u nás se na každou brigádu dostavují tak dva lidi, a to se pak těžko dělá něco většího, zato na výlovy je vždy lidí přebytek
scs Newbie
Registrace: 15.1. 2008
Zaslal:
so leden 19, 2008 5:52 pm
Ta doba je před deseti lety a bagr by to měl hotové za 2 hodiny
Poldini Newbie
Registrace: 16.12. 2009
Zaslal:
st prosinec 16, 2009 9:07 pm
U nás v nejmenované MO je to s brigádama čím dál horší.Buď se rybářům nechce dělat nebo organizace dává přednost radši penězům.Když zavolám a chci se objednat na brigádu,většinou dostanu odpověď,že jsem jediný a že kvůli jednomu člověku nebudou platit dozora.A pak inkasujou peníze,kdoví na co! P.S.: Máme dražší brigádu než v Praze!
Zobrazit následující téma Zobrazit předchozí téma Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.