rádi bychom vás informovali o možnosti objednávky předplatného a produktů časopisu Rybářství.
Kromě elektronické formy předplatného, kterou lze využít na stránkách redakce časopisu Rybářství v sekci Objednávka, je možné si časopis Rybářství předplatit také následujícími způsoby:
Nově lze také elektronicky objednávat produkty časopisu Rybářství, a to na stránkách redakce časopisu Rybářství v sekci Produkty.
V Klášterci nad Ohří je ve vzdálenosti cca 50 m od jezu označení,od kterého se smí lovit.Je to i v popisu revíru.To je běžná praxe,ale...Místní rybářská stráž odebírá povolenky za to,když někdo nahodí za tuto hranici,nebo když tam zaplave splávek.S tímto výkladem předpisů jsem se nikde jinde nesetkal.Ví někdo jak to je ? Díky
Já se setkal s 20m hranicí. Myslím, že pokud je to v popisu revíru a navíc označeno cedulemi, tak je to v pořádku, i když okamžité odebírání povolenky je dost tvrdé. Nicméně pravidla se musí dodržovat. Když nahodím, nebo když tam nechám sjet splávek, tam je to stejný jako kdybych stál přímo za cedulí.
11sax Newbie
Registrace: 9.8. 2009
Zaslal:
ne srpen 09, 2009 7:02 pm
Malinko doplním.Ta hranice je v popisu,tak jak je to běžné i u jiné ochraně zařízení.Tady se přeci nejedná o ochranu ryb.Ta je ošetřena jinak (nízký stav vody,přesmyky a pod.) A cedule tam žádné nejsou,pouze žlutá lajna.Jedná se o výklad místních činovníků(mimochodem,ti už na ryby ani nechodí),který se mi zdá mylný.Proto toto nahozené téma.Dík za příspěvěk k diskuzi. 11sax
MildaPMJ Newbie
Registrace: 25.3. 2008
Zaslal:
út listopad 24, 2009 10:04 pm
A já se setkal s tím, že mě upozorňovala rybářská stráž, v osobě jednoho penzisty, že chytám blíže jak 100m od jezu. Podotýkám, že zákaz chytání v jekékoliv vzdálenosti nebyla k revíru nikde a nikým stanovena! Prostě si starý pán vzpoměl na doby, kdy to bylo v zákoně o rvbářství pevně stanoveno. A toto se mi stalo letos!! Jinak samozřejmě nelze namítat nic v těch případech, kdy zákaz je uveden a splávek, či nástraha skončí za hranicí. To že povolenku odebere na místě RS ale ještě neznamená, že jí odebere i organizace.
Zobrazit následující téma Zobrazit předchozí téma Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.