rádi bychom vás informovali o možnosti objednávky předplatného a produktů časopisu Rybářství.
Kromě elektronické formy předplatného, kterou lze využít na stránkách redakce časopisu Rybářství v sekci Objednávka, je možné si časopis Rybářství předplatit také následujícími způsoby:
Nově lze také elektronicky objednávat produkty časopisu Rybářství, a to na stránkách redakce časopisu Rybářství v sekci Produkty.
tak od posledního příspěvku přibyli i nějaký štiky, tak se snad začíná blýskat na lepší časy
Byron Newbie
Registrace: 21.8. 2007
Zaslal:
čt říjen 08, 2009 8:24 pm
Ahoj, tak po delší pauze jsem se zase dostal, abych se podíval, co se děje kolem dravečků. Koukám, že Tobě se Čujo daří dooost dobře. Kde vláčíš na stojácích nebo na řece? Já zatím nemám nic, co by za řeč stálo, ale sezona si myslím teprve pořádně začne, takže uvidíme. Teď mám v plánu naší říčku, údajně tam je dost sumíků, no a samozřejmě zkusím i nějaký písník, jak na rybičku , tak na vláčku. Petrův zdarec a záběrů ranec !
Tak sem ted prišel od vody a vytahl sem peknou stiku 72 cm, 2,85 kg. Nevšedně jsem si ju vzal, protozě měla ukouslou půlku ocasní ploutve. Bych chtěl vidět tu co ji to udělala, musela to bejt pekná obluda Snad tam počká do zejtra:-)
Byron Newbie
Zaslal:
út červen 15, 2010 8:59 pm
Tak se nám zase blíží dravčí sezona, tak doufám, že to bude mnohem lepší než loni a příspěvků také přibude. Přeji všem hodně úspěchů, trpělivosti, krásných zážitků. No a našim rybím krasavcům hodně slušných a citlivých rybářů, kteří je sice rádi loví, ale mají k nim také patřičnou úctu.
Petrův zdarec a záběrů ranec !
Tak sezona v plným proudu a docela to zatim de, pár štik už sem dostal a dneska sem vyvláčel na 5cm woblerka 82 sumca
Byron Newbie
Zaslal:
út červenec 13, 2010 6:59 pm
Ahoj kluci od vody, v sobotu odjíždím na dovolenou na Jižní Moravu-okolí Novomlýnské nádrže, blížší určení obec Pavlov, samozřejmě zcela náhodou beru i rybářský cajk, včetně vláčky, máte někdo nějaký tip, který by mi ulehčil experimentování a hledání místa? To víte času bude málo, jako vždy, takže každá rada dobrá. Díky za odpovědi, mějte se, Petrův zdarec a záběrů ranec!
Na novomlýnských se to mění jak vítr nad mořem. Aspoň moje osobní zkušenost. Jednou jsem na jednom fleku zachytal jak bůh a pak bez jakékoli změny počasí( teplota, tlak, rosný bod , nebo vítr) zlom a kulové z přehazovačkou. Ryby tam, ale jsou tak přeji pěknou chytačku. Petrův zdar.
Byron Newbie
Zaslal:
čt červenec 15, 2010 9:22 pm
Japane, za tu dobu co píšeš jsem zjistil, že jsi dobrej humorista, , k vodě určitě zajdu, no uvidím co mi nachystá počasí, tady u nás v Severních Čechách to teď stojí za ...., je moc velký vedro , no uvidím, zda-li se sv. Petr nade mnou slituje a dopřeje mi dobrou rybačku aspoň dole na jihu. Až se vrátím podám zprávu. Petrův zdarec a záběrů ranec.
Držím palce, ale můžu ti říct, že u nás na severní moravě je dusno taky a pekelné. Ale i tak přeju krásné rybaření, petrův zdar.
(a ten vtípek na začátku mi odpusť, byl jsem nějaký rozverný , ahoj).
Byron Newbie
Zaslal:
pá červenec 16, 2010 6:08 pm
Japane, není co odpouštět , naopak, mám legraci rád a byl to dost dobrej vtípek , a když už jsem Ti tak hezky nahrál, byla by škoda to nevyužít , takže se rozhodně není za co omlouvat . S tím vedrem to je asi všude stejný, ale pořád lepší, než kdyby pořád lilo a bylo pár stupňů nad nulou. Věřím, že se nějaká, byť malá splete....
Petrův zdarec a záběrů ranec!
Zobrazit následující téma Zobrazit předchozí téma Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.