rádi bychom vás informovali o možnosti objednávky předplatného a produktů časopisu Rybářství.
Kromě elektronické formy předplatného, kterou lze využít na stránkách redakce časopisu Rybářství v sekci Objednávka, je možné si časopis Rybářství předplatit také následujícími způsoby:
Nově lze také elektronicky objednávat produkty časopisu Rybářství, a to na stránkách redakce časopisu Rybářství v sekci Produkty.
Dobrý den. Rád bych poprosil, jestli by bylo možné mi vyhledat článek ze série "Kam na ryby" o revíru Morava 13 ( řeka morava okolo kroměříže ). Jako mladý rybář cca před deseti lety mám stoh časopisů Rybářství. Tam jsem nic nenašel. Dokonce ani zde na webu ne (možná jsem na to šel jenom špatně). Byl by někdo z redakce či ostatních čtenářů
ochotný
mi ve vyhledání tohoto článku
pomoci
Zobrazit následující téma Zobrazit předchozí téma Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.